Tabloul Mediatorilor Autorizati actualizat la 01.01.2013

Postat de Mediator Autorizat DORIN ILIE in data de 07 martie , 2013

Consiliul de Mediere Romania publica pe siteul oficial Tabloul Mediatorilor Autorizați – actualizat până la 01.01.2013

Consiliul de Mediere informeaza că actualizarea Tabloului Mediatorilor Autorizaţi a fost finalizată, conform Hotărârii Consiliului de Mediere nr. 357 din data de 26.01.2013.

Documentul este actualizat până la 01.01.2013 şi poate fi vizualizat pe site-ul Consiliul de Mediere – www.cmediere.ro la sectiunea Tablou Mediatori Autorizati
Înainte de „bun de tipar”, Consiliul de Mediere adreseaza rugămintea ca mediatorii sa il consulte si sa semnaleze eventualele erori de redactare sau de neconformitate cu datele comunicate, daca e cazul.

Intocmirea si actulizarea Tabloului Mediatorilor Autorizati este o obligatie a Consiliului de Mediere stabilita prin Legea Medierii nr 192/2006 la art 20 lit f) unde se dispune ca acesta – intocmeste si actualizeaza tabloul mediatorilor autorizati.

Tabloul Mediatorilor se tipareste cel putin odata pe an si se distribuie autoritatilor si institutiilor publice precum instantele judecatoresti, parchete, primarii, si altor autoritati sau institutii publice cu interes privind serviciile de mediere oferite de mediatorii autorizati.

Tabloul Mediatorilor cuprinde totalitatea mediatorilor autorizati din Romania cu datele de contact ale acestora, conflictele/litigiile ce pot fi mediate de acestia (civile, comerciale, familiale, penale, protectia consumatorului, asigurari, malpraxis, de dreptul muncii), data autorizarii si inceperii activitatii ca mediator, judetul in care sunt inscrisi cu sediul profesional si isi desfasoara activitatea in mod regulat.

Tabloul Mediatorilor este structurat pe judete sau nominal pentru o mai usoara cautare a mediatorilor.

 

 

Ti-a placut acest articol? Cu siguranta o sa le placa si prietenilor tai! Share it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avocat București