Poziția mea față de situația actuală privind conducerea CM

Postat de Mediator Autorizat DORIN ILIE in data de 15 decembrie , 2014

Astazi am fost la Consiliul de Mediere si am achitat taxa anuala pe semestrul I al anului 2015. Deasemeni mi s-a vizat legitimatia de mediator pe anul 2015. Am mers pe principiul ca ce poti face in decembrie, nu lasa pe ianuarie.

Fata de situatia privind decizia CCR cu referire la suspendarea mandatului actualilor membri, si fata de toata situatia si toate discutiile privind viitoarele alegeri in Consiliul de Mediere si auditul financiar care se cere actualului Consiliu, MA DECLAR NEUTRU.

Nu particip si nu voi participa la nici un comentariu fata de situatie, nu particip si nu voi participa nici la apararea nici la acuzarea nimanui. Nu am am acest drept, si chiar daca l-as avea, nu mi l-as exercita.

Sunt mediator si mediez. Asta imi e datoria si lucrez sa o fac cat mai constiincios, cat mai bine, cat mai prosper. De conducerea autoritatii nationale in domeniul medierii – CONSILIUL DE MEDIERE – nu ma ocup eu, nici cu acuzatii, nici cu aparari, nici cu sanctiuni, nici macar cu atingerea „aratatorului” de obraz, desi am avut tendinte.

Daca Consiliu face ceva legal sau ilegal, legitim sau nelegitim va raspunde ca for tutelar, ori fiecare membru in parte, civil, administrativ, ori chiar penal. In statul de drept numit Romania dreptatea o fac autoritatile in domeniu.

Ezit, evit si refuz  orice implicare in dezbaterile care consuma energie pe care vreau sa o canalizez spre procesele de mediere ce le am in desfasurare ori care vor veni in saptamanile ce urmeaza.

Energia mea o consum doar pe lucruri care ma privesc pe mine personal si nu medierea in general, nici Consiliu de Mediere, si nici corpul profesional al mediatorilor, din care, si din pacate si din fericire, fac parte.

In spiritul Craciunului am ganduri linistitoare, pasnice, conciliatorii si de calm amestecat cu rabdare. Vi le transmit si voua indemnandu-va la o analiza calma, minutioasa, si obiectiva, doar dupa ce ati filtrat ura.

Zile cu spor,

ILIE DORIN.

Ti-a placut acest articol? Cu siguranta o sa le placa si prietenilor tai! Share it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avocat București