(P) Servicii de creare si promovare site pentru mediatori

Postat de Mediator Autorizat DORIN ILIE in data de 03 octombrie , 2013

TalexWeb este o echipa tanara si dinamica de programatori si designeri web ce se ocupa cu crearea, administrarea, hostarea si promovarea siteurilor profesionistilor din domeniul profesiilor liberale, mai cu seama pentru mediatori.

Cu o vasta experienta in crearea de siteuri web, societatea ofera servicii profesionale de construire site, la preturi fara concurenta.

Pentru mediatori, crearea unui site este de o necesitate nepusa la indoiala atat timp cat „piata” este in plin avant, mediatorii trebuind sa isi faca un brand pe masura profesionalismului lor. Noi consideram ca un site web profesionist face parte din cartea de vizita a mediatorului. Un site profesional aduce o nota mare de incredere. Este cu certitudine o diferenta majora cand pe cartea de vizita se trece un email cu numele siteului personal si un email de yahoo ori gmail.

Talex Web ofera servicii web full. Pe langa crearea de siteuri profesionale si hostarea acestora, echipa se mai ocupa si de SEO-ul siteurilor. SEO – search engine optimization – este optimizarea siteului pentru motoarele de cautare, astfel incat siteul sa „urce” pe prima pagina a internetului pe motoarele de cautare in special google. Prima pagina, ori primele pozitii pe prima pagina garanteaza un succes in numarul de vizitatori – potentiali clienti.De ex, la cautarea pe google  „mediator Ploiesti”, puteti fi printre primii daca alegeti un pachet de optimizare corespunzator.  Optimizarea unui site dureaza de la 2 saptamani pana la cateva luni, depinzand de multi factori,  insa rezultatele sunt pe masura, atat timp cat este facuta de profesionisti. Rezultatele se cuantifica in solicitari pentru mediere.

Pentru contact crearea site, gazduire site ori optimizare site pentru motoarele de cautare, contactati TalexWeb (click).

Ti-a placut acest articol? Cu siguranta o sa le placa si prietenilor tai! Share it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avocat București