Conferința Medierea – un posibil răspuns la problemele noastre 25 martie

Postat de Mediator Autorizat DORIN ILIE in data de 13 martie , 2013

Conferinta isi propune sa genereze o dezbatere cu privire la prevederile legate de mediere, sa aduca clarificari, solutii si sa informeze corect asupra efectelor pe care le produce aceasta reglementare in mediul comercial autohton.

Inclus la categoria ”5 stele”, evenimentul se adreseaza reprezentantilor din top si middle management, dar si companiilor interesate de gasirea unor solutii viabile in relatia cu clientii si partenerii lor de afaceri.

Totodata, ne propunem sa fim de folos firmelor de mediere, judecatorilor si reprezentantilor guvernamentali care doresc sa comunice si sa interactioneze cu mediul de business. Prin participarea dumneavoastră, veti avea oportunitatea de a asocia brandul companiei cu un eveniment care promoveaza un mediu de afaceri sanatos, bazat pe relatii solide de incredere si orientat catre solutii avantajoase pentru rezolvarea conflictelor.

Mai mult, veti beneficia de asocierea cu cea mai citita publicatie economica din Romania, revista “Capital”, considerată un reper in media de business. Un alt avantaj este legat de prezenta unor persoane importante din acest domeniu, cu care puteti avea discutii deschise pe teme variate. De asemenea, participarea reprezentantilor mass-media denotă transparentă si oferă, în acelasi timp, vizibilitate. Astfel, veti beneficia de expunere media atât înainte, cât si după eveniment.

Asadar, evenimentul nostru este o ocazie extraordinara de a cunoaste top managerii companiilor, de a relationa pentru posibile parteneriate pe termen lung. In plus, prezenta unor reprezentanti ai autoritatilor va clarifica anumite aspecte din businessul pe care il dezvoltati.

Conferinta va avea loc Luni 25 martie orele 16.00 la ARISTOCRAT EVENTS HALL, SALA MONTE CARLO, SOS PIPERA NR 48 SECTOR 2 BUCURESTI

Taxa de participare este de 200 lei cu TVA inclus (pentru grupuri mai mari se poate obtine discount)

Persoana de contacta SORINA TIRCA, sorina.tirca@capital.ro Tel 0729.729.596

„Experienta altor state in domeniul medierii constitutie un punct de referinta pentru aplicarea noilor prevederi si va contribui in mod substantial la conturarea unei practici in domeniu si la cresterea eficientei medierii”  Alina Gorghiu, Deputat

„Un mediu de afaceri pragmatic si dinamic va alege pastrarea relatiilor comerciale si construirea unei solutii durabile si reciproc avantajoase, solutie rezultata din Mediere”  Zeno Sustac , Vicepresedintele Consiliului de Mediere

Ti-a placut acest articol? Cu siguranta o sa le placa si prietenilor tai! Share it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avocat București