Conferinta despre Obligativitatea Sedintei de PreMediere, DEVA 8-9 Februarie

Postat de Mediator Autorizat DORIN ILIE in data de 06 februarie , 2013

APMC Deva organizeaza Conferinta Asociatiei Profesionale de Mediere a Conflictelor cu tema „Obligativitatea informării asupra procedurii medierii şi asupra avantajelor acesteia”.

Evenimentul va avea loc in date de 8-9 februarie la Restaurant President, str. 22 Decembrie nr 168 din municipiul Deva.

Eugenia Sortan „Conferinta se vrea a fi o activitate de consultanta intre institutii, premergatoare introducerii obligativitatii informarii asupra procedurii medierii si asupra avantajelor acesteia.
Invitati la conferinta, vor fi reprezentanti ai Consiliului de Mediere, Instantelor, Parchetului, Politiei, Protectiei Copilului, Protectiei consumatorului, Protectiei mediului, precum si mediatori din asociatie, din judet si din tara.”

La conferinta vor fi abordate teme de maxim interes referitoare la:

Procedura informarii prealabile asupra medierii si a avantajelor acesteia, tipurile de conflicte în care se cere parcurgerea obligatorie a informarii, actele care se întocmesc si comunicarea acestora, a carei referent este mediatorul Sortan Eugenia, presedinte A.P.M.C.
Sponsorizarea asociatiilor profesionale a mediatorilor, va fi prezentata de mediatorul – expert contabil Maria Mornea.
Mediatorii Sortan Eugenia si Maria Mornea vor sustine respectivele teme pe data de 8 februarie 2013, la orele 11:00, respectiv 14:00.

Pentru ziua de 9 februarie, incepand cu ora 09:00, mediatorul Gherman Elvira a pregatit tema Publicitatea profesiei mediator si a formelor de exercitare a profesiei. Expertul în insolventa Alic Deli Maria, va prezenta: Medierea în insolventa, iar referentul mediator Alina Daniela Stanciu, va vorbi despre medierea in penal.

 
Sursa MediereNet

Ti-a placut acest articol? Cu siguranta o sa le placa si prietenilor tai! Share it.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avocat București